13 Haziran 2012 Çarşamba

Siz Hiç Tecavüze Uğradınız mı Sayın Recep Akdağ?


13.06.2012



Siz hiç tecavüze uğradınız mı Recep Bey? Bir ya da bir grup "erkek" vücudunuza çöküp, kurtulamamanız için, muhtemelen beraberinde zevklerini de arttıran muhtelif şiddet eylemleri eşliğinde salyalı ağızlarında kusturucu nidalarla girdi mi bedeninize yalvarmalarınıza, gözyaşlarınıza ve çığlıklarınıza hiç aldırış etmeden? Sizi hiç parçaladılar sonra da "sen istedin" dediler mi Recep Bey? 

Siz hiç Türkiye'de tecavüze uğradınız mı Recep Bey? Zaten kadın olmanın başlı başına potansiyel orospu olmakla neredeyse eşdeğer olduğu bir ülkede, tecavüze uğramanız sonucu orospuluğunuz tescillendi mi hiç? 

Siz hiç "gönül rızanızla" tecavüze uğradınız mı Recep Bey? On üç yaşınızda "gönül rızanızla" onlarca erkeğe bakire olduğunuz için rektumunuzu parçalattırıp, "gönül rızanızla" sayısız ameliyat geçirip, milyonlarca insana "gönül rızasıyla o masum erkeklerin kendisini parçalamalarını istemiş" fahişe ruhlu, mazoşist-isterik bir çocuk-kadın olarak lanse edildiniz mi? 

Hiç cehennemi gördükten sonra görmemiş gibi yapmak zorunda kaldınız mı? Tecavüzün ömür boyu terapi görmeyi gerektiren bir travma olduğunu bizatihi yaşayarak deneyimlediniz mi? Bir insanı artık başka bir şey haline dönüştüren bu travmanın acısıyla ömrünüzü sonu gelmez kâbuslarla, sosyal fobilerle, ölümüne korkularla geçirmeye mahkûm edildiniz mi? Tecavüz, bir kadının ruhuna faça atmaktır, size hiç faça atıldı mı Recep Bey?

Siz hiç tecavüzcünüzden hamile kaldınız mı Recep Bey? Tecavüzcüsünden hamile kalan bir kadını o çocuğu doğurmaya mahkûm etmenin, aynı zamanda o kadını kalan ömrünün her günü, yaşadığı vahşeti tekrar tekrar yaşamaya mahkûm etmek olduğunu bilemeyecek, biliyorsanız bunu umursamayacak kadar insanlıktan çıkmış biri misiniz Recep Bey? 

Allah-ınız korusun, sizin ananız, bacınız, evladınız, karınız, kızınız tecavüze uğrasa ve hamile kalsa o çocuğu doğurtup büyütür, canınızdan çok sevdiğiniz yakınınızın her gün o çocuğa bakıp bakıp acısını tazelemesine, belki çıldırmasına ya da intiharın eşiğine gelmesine seyirci kalabilir misiniz Recep Bey? Olmadı, kızınızı tecavüzcüsüyle evlendirip devlet onayıyla her gün tecavüze uğramasına yasal izin verir misiniz sorarım size Recep Bey? Siz tecavüz sonucu doğacak olan bir çocuğu her çocuğun hakkı olan sonsuz sevgi ve şefkatle büyütebilecek, yüzüne her baktığınızda tecavüzcünüzü görerek onu istemsiz de olsa bir nefret odağı haline getirmeden sağlıklı ve mutlu bir insan olarak yetiştirebilecek kadar yüce gönüllü müsünüz ki, tecavüz kurbanlarından bunu bekliyorsunuz Sayın Recep Bey? 

Kaynak : Rabia Mine

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

-Blog sahibi değilseniz adı/url (üçüncü seçenek) seçeneğini seçip ad kısmına adınızı veya rumuzunuzu yazıp url kısmını boş bırakarak yorum gönderebilirsiniz.

If you are not owner-blog name / url (third option), select and write the name part of the url field blank, leaving your name or nickname can post comments.